Compagny House, Slagelse

Bygherrerådgivning i forbindelse med totalentreprise med opførelse af kontordomicil for udlejning til flere virksomheder med fælles parkeringsanlæg, møderum, kantine m.m. Der er lagt stor vægt på indretning, indeklima og miljø for at skabe de bedste rammer om en god arbejdsplads.
Compagny House, Slagelse

Compagny House, Slagelse Projekt referencer - Bygherrerådgivning

Bygherre: Ejendomsselskabet Compagny Hosue Slagelse A/S
Samarbejdspartner: Arkitektfirma Ole Dreyer A/S og Georg Berg Entreprise A/S
Omfang: 4.500 m² kontorbyggeri

Bygherrerådgivning i forbindelse med totalentreprise med opførelse af kontordomicil for udlejning til flere virksomheder med fælles parkeringsanlæg, møderum, kantine m.m.

Der er lagt stor vægt på indretning, indeklima og miljø for at skabe de bedste rammer om en god arbejdsplads.

Ligeledes sikre et stort asfaltbelagt parkeringsanlæg parkeringsplads til de fremtidige medarbejdere i Kontorhuset Ndr. Ringgade, Slagelse.

De pladskrævende ventilations- og køleaggregater er placeret på taget af bygningen, uden at ødelægge den arkitekturiske ide.

De store vinduespartier sørger for et maksimalt lysindfald på alle årstider. Solafskærmningerne ved vinduespartierne er justérbare, indbyggede stålpersienner og monteret
på ydersiden af vinduespartierne. Så diskret udført og monteret, at man ikke umiddelbart lægger mærke til dem, når de ikke er i anvendelse.

Udendørs er der etableret et grønt bælte mellem Kontorhuset Ndr. Ringgade, Slagelse og det villakvarter, der er bygningens nærmeste nabo.

Del denne side med andre: