Aarhus Universitetshospital Risskov

Rådgivning i forbindelse med fortsatte renovering, ny-, om- og tilbygninger på Aarhus Universitetshospital Risskov's fredede bygninger.
Aarhus Universitetshospital Risskov

Aarhus Universitetshospital Risskov Sundhed

Bygherre: Region Midtjylland
Samarbejdspartner: Hune & Elkjær ApS Arkitektfirma
Omfang: Løbende ombygningssager

Rådgivning i forbindelse med fortsatte renovering, ny-, om- og tilbygninger på Aarhus Universitetshospital Risskov (AUH Risskov) fredede bygninger.

Projekterne på AUH Risskov har blandt andet omfattet ind- og udvendig renovering af lægerækkehusboliger, facade- og gavlrenovering på bygninger, flugtsikring, elektronisk overvågning, ombygning af Ungdomspsykiatrisk Afsnit, ombygning af døgnafsnit, tilbygning til Center For Spiseforstyrrelser, udskiftning af ABA-/ABDL-anlæg, udskiftning af asbestlofter, udførelse af nye sengepladser, nyt frostrum og raskeskab i centralkøkken osv.

Disse mange opgaver har givet en stor erfaring i om- og tilbygninger på et hospital, hvor den daglige drift ikke forstyrres, mens byggeriet står på.

Stokvad & Kerstens Rådgivende Ingeniører A/S FRI har herved erhvervet sig stor viden og ekspertise indenfor registrering, projektering og byggestyring af byggeopgaver på et stort hospital samt indenfor fredede bygninger.

Der har været / udføres byggeledelse, projektering samt ført fagtilsyn af KON, VVS, VENT og EL.

Del denne side med andre: