Amtssygehusets Psykiatriske afdeling i Esbjerg

Ombygning og renovering af ECT og Psykiatrisk skadestue på Amtssygehusets Psykiatrisk afdeling i Esbjerg. I parterreetagen ombygges og renoveres den psykiatriske skadestue, omfanget af sengepladser udvides fra 6 til 7.
Amtssygehusets Psykiatriske afdeling i Esbjerg

Amtssygehusets Psykiatriske afdeling i Esbjerg Sundhed

Bygherre: Region Syddanmark
Samarbejdspartner: Hune & Elkjær ApS Arkitektfirma
Omfang: 2.000 m² ombygning

Ombygning og renovering af ECT og Psykiatrisk skadestue på Amtssygehusets Psykiatriske afdeling i Esbjerg.

I parterreetagen blev den psykiatriske skadestue ombygget og renoveret, så omfanget af sengepladser blev udvidet fra 6 til 7.
Der blev ombygget og etableret nutidige rammer for ECT behandling (elektrochok behandling). Toiletfaciliteter blev renoveret / fornyet. Kontor og personalefaciliteter blev fornyet.

I stueplanen blev der etableret et nyt kirkerum, 2 stk. møderum og der blev etableret nye rum og behandlingsfaciliteter til ergoterapien. Personaleomklædning blev udvidet, og badeværelser blev renoveret og ombygget.

Der blev udført ingeniørprojektering af afløbsinstallationer (tilpasning), vandinstallationer (helt nye hovedrør fra teknikrum), varmeinstallationer (tilpasning), ventilationsanlæg (2 helt nye anlæg med nyt kanalsystem, 1 stk. aggregat blev udskiftet og 1 stk. anlæg / aggregat blev skiftet samtidig med der blev udført tilpasning af kanalnet, automatik blev opgraderet på to anlæg, mens den er helt ny på de nye anlæg.

Kraft- og svagstrømsinstallationer, herunder sikkerhedsalarmer for personale samt kaldeanlæg for patienterne. ABA-anlæg og sikkerhedsbelysning blev overført og tilpasset.

Der blev udført fagtilsyn i udførelsesperioden.

Del denne side med andre: