Nyheder

NY PRAKTIKANT – SAEED JAMA

NY PRAKTIKANT – SAEED JAMA

I dag byder vi velkommen til vores nye bygningskonstruktør praktikant Saeed Jama. Saeed indgår i vores team på tegnestuen i Randers og skal være ved Stokvad frem til februar 2022 i forbindelse med sit 6. praktiksemester. Velkommen til Saeed!
NY KOLLEGA – PETER ALLENTOFT

NY KOLLEGA – PETER ALLENTOFT

Vi byder velkommen til Peter. Peter har en Master i brand. Peter vil indgå i vores brand-team samt med resten af teamet på tegnestuen i Randers. Velkommen til Peter!
"Julefrokost 2020" på Gubsø Garage

"Julefrokost 2020" på Gubsø Garage

Stokvad har inviteret medarbejdere på forsinket 2020 julefrokost og firmatur til Gubsø Garage i Silkeborg. Gubsø Garage, Gubsø Car Museum & Restaurant Gubsø er et smukt ambitiøst byggeri, der både rummer museum, værksteder, restaurant, selskabslokaler, møde-, konference- og eventfaciliteter.
ENDNU EN STOKVAD BIL

ENDNU EN STOKVAD BIL

I kan se endnu flere Stokvad biler på vejene...
Ny Stokvad bil

Ny Stokvad bil

Endnu en Stokvadmobil på landevejen - flot og iøjnefaldende 🚗💨💨
CAROLINELUNDE I FREDERICIA

CAROLINELUNDE I FREDERICIA

Første spadestik ved AP Pensions kommende byggeri med 143 boliger med et areal på 11.687 m² boligareal i det nye spændende havneområde i Fredericia. Stokvad er bygherrerådgiver på projektet, hvor Arkitema Architects og Cowi A/S er projekterende rådgivere og NRE Group A/S er tildelt opgaven som totalentreprenør. Byggeriet gennemføres som svanemærket byggeri. 1. spadestik blev foretaget af Steen Wrist – Fredericias borgmester, Peter Olsson – AP Pensions direktør, Peder Cederfeldt – Realdania By & Byg, Henrik Hougaard – markedschef hos Svanemærket, og naturligvis Stokvads firmabil i baggrunden. Har du lyst til at læse mere om byggeriet, så se her: https://fredericiaavisen.dk/foerste-spadestik-til-endnu-et-projekt-i-kanalbyen/
NY KOLLEGA – FRANK TRINH

NY KOLLEGA – FRANK TRINH

I dag byder vi velkommen til vores nye konstruktionsingeniør Frank Trinh. Frank indgår i vores team på tegnestuen i Randers. Vi glæder os til samarbejdet. Velkommen til Frank!
NY PRAKTIKANT PÅ TEGNESTUEN – SEBASTIAN ØSTERGAARD JENSEN

NY PRAKTIKANT PÅ TEGNESTUEN – SEBASTIAN ØSTERGAARD JENSEN

I dag byder vi velkommen til vores nye konstruktionsingeniør praktikant Sebastian Østergaard Jensen. Sebastian indgår i vores team på tegnestuen i Risskov og skal være på tegnestuen frem til januar 2022 i forbindelse med sit 5. praktiksemester. Vi glæder os til samarbejdet. Velkommen til Sebastian!
SOMMERFERIE

SOMMERFERIE

Stokvad holder sommerferielukket fra og med mandag d. 19. juli til og med fredag d. 6. august 2021. Vi er tilbage på kontorerne mandag d. 9. august 2021. Go' sommer.
NY KOLLEGA - CECILIA PRIESS CHRISTIANSEN

NY KOLLEGA - CECILIA PRIESS CHRISTIANSEN

Vi har fået ny kollega – men det er en gammel kending ved Stokvad. Cecilia Priess Christiansen var i praktik hos Stokvad i foråret 2020 og siden som studiemedhjælper. Nu er Cecilia netop færdiguddannet som VVS-ingeniør og vi byder velkommen tilbage til Cecilia, der allerede er godt inde i rutinerne ved Stokvad. Velkommen til Cecilia!