Nyheder

VUNDET - Daginstitution Minimax

VUNDET - Daginstitution Minimax

Sammen med totalentreprenør Høgh & Sønberg A/S og RUBOW arkitekter har vi vundet konkurrencen om stor udvidelse af daginstitutionen Minimax i Randers.
NY KOLLEGA – THOMAS LYNGE RASMUSSEN

NY KOLLEGA – THOMAS LYNGE RASMUSSEN

Vi byder velkommen til Thomas. Thomas er bygningskonstruktør og vil indgå i vores team på tegnestuen i Randers. Velkommen til Thomas!
Allan Kloster - Certificeret statiker i KK2

Allan Kloster - Certificeret statiker i KK2

Stokvad ønsker stort tillykke til Allan Kloster, der netop er blevet certificeret statiker i KK2. Allan kan nu fremover rådgive i alle bærende konstruktioner i KK2 – herunder udførelse af de nødvendige statiske beregninger. Som statiker skal han enten udarbejde eller kontrollere projekter ved at udføre en start- og sluterklæring til brug for bygge- og ibrugtagningstilladelse. Hvis du har brug for en statiker, så giv Allan et kald.
NY PRAKTIKANT – SAEED JAMA

NY PRAKTIKANT – SAEED JAMA

I dag byder vi velkommen til vores nye bygningskonstruktør praktikant Saeed Jama. Saeed indgår i vores team på tegnestuen i Randers og skal være ved Stokvad frem til februar 2022 i forbindelse med sit 6. praktiksemester. Velkommen til Saeed!
NY KOLLEGA – PETER ALLENTOFT

NY KOLLEGA – PETER ALLENTOFT

Vi byder velkommen til Peter. Peter har en Master i brand. Peter vil indgå i vores brand-team samt med resten af teamet på tegnestuen i Randers. Velkommen til Peter!
"Julefrokost 2020" på Gubsø Garage

"Julefrokost 2020" på Gubsø Garage

Stokvad har inviteret medarbejdere på forsinket 2020 julefrokost og firmatur til Gubsø Garage i Silkeborg. Gubsø Garage, Gubsø Car Museum & Restaurant Gubsø er et smukt ambitiøst byggeri, der både rummer museum, værksteder, restaurant, selskabslokaler, møde-, konference- og eventfaciliteter.
ENDNU EN STOKVAD BIL

ENDNU EN STOKVAD BIL

I kan se endnu flere Stokvad biler på vejene...
Ny Stokvad bil

Ny Stokvad bil

Endnu en Stokvadmobil på landevejen - flot og iøjnefaldende 🚗💨💨
CAROLINELUNDE I FREDERICIA

CAROLINELUNDE I FREDERICIA

Første spadestik ved AP Pensions kommende byggeri med 143 boliger med et areal på 11.687 m² boligareal i det nye spændende havneområde i Fredericia. Stokvad er bygherrerådgiver på projektet, hvor Arkitema Architects og Cowi A/S er projekterende rådgivere og NRE Group A/S er tildelt opgaven som totalentreprenør. Byggeriet gennemføres som svanemærket byggeri. 1. spadestik blev foretaget af Steen Wrist – Fredericias borgmester, Peter Olsson – AP Pensions direktør, Peder Cederfeldt – Realdania By & Byg, Henrik Hougaard – markedschef hos Svanemærket, og naturligvis Stokvads firmabil i baggrunden. Har du lyst til at læse mere om byggeriet, så se her: https://fredericiaavisen.dk/foerste-spadestik-til-endnu-et-projekt-i-kanalbyen/
NY KOLLEGA – FRANK TRINH

NY KOLLEGA – FRANK TRINH

I dag byder vi velkommen til vores nye konstruktionsingeniør Frank Trinh. Frank indgår i vores team på tegnestuen i Randers. Vi glæder os til samarbejdet. Velkommen til Frank!